Мигдаль смажений золотистий 100 г
46 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (95) 635-30-52
Ядро мигдалю обсмажено з дотриманням усіх технологій, завдяки чому в складі горіха збереглися корисні мінерали та вітаміни. Мигдаль нормалізує роботу всіх внутрішніх органів, включно з серцем, бруньками, печінкою, виводить шлаки з організму.
Мигдаль вважається прекрасним джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору та калію. У ньому багато вітаміну групи B (В1, В2, В3, В5, В6, В9), а також токоферолу (вітаміну Е). Батьківщиною цього горіха вважається Туреччина, але зараз виробниками є США, Іспанія, Португалія. Мигдаль добрий для вживання у свіжому та смаженому вигляді. З мигдалевого борошна виготовляють різні кондитерські вироби: торти, цукерки з марципаном, печиво.
Горіх допомагає покращити зір, стимулює роботу головного мозку, зміцнює кісткову тканину та зубну емаль, підвищує стійкість до стресів, допомагає позбутися безсоння.
Корисні властивості горішка:
• велика кількість вітаміну Е покращує та омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргініну, кальцій, магній, марганець зміцнюють серцево-судинну систему та запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир, головне правило — не більш ніж 30 г мигдалю на день;
• покращує роботу кишківника та огортає організм;
• вітамін Е, селен і цинк запобігають розвитку раку;
• зміцнює кістки, зуби та волосся.
Країна-виробник: США
Харчова цінність на 100 г:
Білки: 23,2 г
Жири: 58 г
Вуглеводи: 3,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2679 кДж/649 ккал
- Ціна: 46 ₴/100 г